Pored kuhinje, kupaonica predstavlja dušu svakog doma. Upravo iz toga razloga nije čudno što veliku energiju ulažemo u planiranje svih elemenata kupaonskog prostora. Funkcionalnost, udobnost i atmosfera svih elemenata zajedno, unijet će posebnu energiju u vašu kupaonicu. Neka ona bude vaša oaza opuštanja.
Širok spektar renomiranih sanitarnih brendova uvelike će vam pomoći prilikom odabira najboljih proizvoda za vašu kupaonicu. Pravilno planiranje kupaonskog prostora omogućit će vam da svaki segment vaše kupaonice dođe na svoje mjesto. Grijalice, tuš kabine, kupaonska galanterije, namještaj, keramika, miješalice, vodokotlići i rezervni sanitarnih dijelova naći će se na vašem popisu kupovine. Pomoći ćemo vam odabrati najbolja rješenja za vašu kupaonicu.

Pošaljite upit


    *Obavezna polja
    Pojedinosti o obradi vaših osobnih podataka možete pronaći u podacima o zaštiti podataka. Svoju suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku s učinkom od trenutka povlačenja u odnosu na Brodomerkur d.d. redovitom poštom poslanom na adresu našeg sjedišta na pažnju koordinatora za zaštitu podataka ili emailom na adresu koordinatora.

    has been added to your cart:
    Checkout