Texo edukacija

Texo edukacija

U petak 3.12.2021. djelatnici Brodomerkura iz trgovačkog centra Rakitje posjetili su poslovnog partnera Texo Trgovina d.o.o. u Samoboru.

Texo Trgovina d.o.o. pod svojim brandom ima više od 170 proizvoda i pri tome nude veliki izbor zaštitnih traka, folija, traka za pakiranje, silikona, montažnih kiteva, pur pjena, zaštitnih cerada, brtvila, ljepila i ostalih proizvoda iz DIY segmenta. Zastupnici su i distributeri najvećih svjetskih proizvođača u ‘uradi sam’ segmentu: Akzo Nobel: Dulux, Hammerite, Sadolin, Sikkens, Supralux, Nespoli, Fries, Rollmatik, Bostik, Starbrite, Motip Dupli, Storch-Ciret group: Rota, Kana, Prep.

Posjet Texo Trgovini d.o.o. bila je idealna prilika za održavanje edukacije koju je održao gospodin Oliver Zlopaša, specijalist dekorativnih premaza.

Prilikom edukacije naglasak je stavljen na širok asortiman Dulux proizvoda i njihovu primjenu u svakodnevnici, kako u maloprodaji tako i u svijetu majstora, izvođača i investitora. Naši djelatnici su se na direktan način mogli upoznati sa širokom paletom proizvoda i njihovim karakteristikama.

Vjerujemo kako će se sva stečena znanja na edukaciji i razgovoru sa stručnim osobljem tvrtke Texo Trgovine znati iskoristiti u radnim zadacima koji stoje pred nama, i da će kvalitetna suradnja između Texo Trgovine i naše tvrtke biti još adekvatnija u 2022. godini.

Share this post

Odgovori