Porcelanosa grupa

Porcelanosa grupa


Ekskluzivni brendovi Porcelanosa grupe u Brodomerkur trgovinama. Cilj Brodomerkura  je zadovoljiti potrebe, želje i mogućnosti svakog kupca. Stoga smo svoju ponudu obogatili praktičnim, originalnim i vrhunskim proizvodima Porcelanosa grupe.

Davne 1973.godine Porcelanosa je započela s proizvodnjom keramičkih pločica. Od skromnih početaka Porcelanosa se razvila u jedan od vodećih proizvođača u sektoru keramičkih zidnih i podnih pločica. Diverzifikacijom proizvodnje, primjenom suvremenih tehnologija, inovativnom dizajnu te razvoju kvalitete danas osam tvrtki Grupe uživa svjetski ugled. Ponuda proizvoda u rasponu od opreme za kuhinje i kupaonice do visokotehnoloških materijala i najsuvremenijih građevinskih rješenja za suvremenu arhitekturu ističe se nenadmašnom kvalitetom.


Brendovi

Porcelanosa

Jednostruke porozne, kamene i porculanske zidne i podne pločice u širokom rasponu formata i završnih obrada.

Saznaj više

Gamadecor

Vrhunske funkcionalne  kuhinje, idealnih rješenja s originalnim dizajnom. Dodatna ponuda namještaja uz kuhinje: sjedala, stolice, taburei i stolovi.

Modularni kupaonski namještaj s bezbroj kombinacija koje se svojom jednostavnošću savršeno prilagođavaju svakom kupaonskom prostoru. Ugradbeni i walk in ormari izrađeni od prvoklasnih materijala, dizajnirani i za najzahtjevnije kupce.  

Specijalna kolekcija svjetiljki, sve različitih izgleda, aspekata i oblika koje pridonose dodatnoj originalnosti  i ekskluzivnosti prostora.

Saznaj više

Noken

Kupaonska oprema izuzetne kvalitete i ekskluzivnosti u svim elementima – od WC-a i kada do najnovijih slavina, umivaonika, kupaonskih jedinica, tuš-glava, tuš kada, sušilica ručnika i kupaonskih dodataka.

Saznaj više

Venis

Keramičke pločice za velike poslovne prostore, vanjske i javne površine . Betonske montažne kuponice, sustavi za bazene – sigurna ugradnja, neklizajuće pločice. Tehnička rješenja za podna grijanja, povišene podove, zvučnu izolaciju. 

Saznaj više

Krion

Čvrste površinske ploče koje se mogu koristiti u poslovnim prostorima, velikim javnim prostorima ili bolničkim centrima ali i u našim domovima.  Ploče napravljene od  materijala koji je topao na dodir i sličan prirodnom kamenu. Sastoji se od dvije trećine prirodnih minerala i niskog postotka smola visoke otpornosti.  

Saznaj više

Lantic Colonial

Materijali za život i osjećaj. S tom premisom 1999. je nastao L’Antic Colonial, kao tvrtka u Porcelanosa grupe specijalizirana za proizvode od prirodnih materijala. 

Saznaj više

Butech

Tvrtka unutar  Grupe za razvoj tehničkih rješenja i izvođenje projekata u kojima je glavni element keramika ili Krion. Vrhunski inženjeri  istražuju nove primjene keramike u arhitekturi, razvijaju nove sustave izgradnje ventiliranih fasada i tehničkih sustava za podove.

Saznaj više

Xtone

Dizajnerske ploče velikog formata ojačane sa sinteriranim, mineralnim, kompaktnim i prirodnim kamenom.  Idealne za izradu bezvremenskih stolova kao i umivaonika te kada.

Saznaj više

Ekološka predanost

Briga i očuvanje okoliša oduvijek su bili jedna od glavnih zadataka grupacije Porcelanosa. Više od 30 godina Grupa implementira poboljšanja svojih proizvodnih sustava s ciljem minimiziranja njihovog utjecaja na okoliš.

Strategija zaštite okoliša nadilazi optimizaciju proizvodnih sustava. Između ostalog napori su usmjereni i na dizajn proizvoda koji doprinose smanjenju potrošnje vode i energije u domu. Primjeri toga uključuju slavine koje ograničavaju protok vode ili rješenja u zgradama koja omogućuju uštedu energije u njihovim sustavima grijanja.

Pošaljite upit


    *Obavezna polja
    Pojedinosti o obradi vaših osobnih podataka možete pronaći u podacima o zaštiti podataka. Svoju suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku s učinkom od trenutka povlačenja u odnosu na Brodomerkur d.d. redovitom poštom poslanom na adresu našeg sjedišta na pažnju koordinatora za zaštitu podataka ili emailom na adresu koordinatora.

    Share this post