Edukacija – Draco hidroizolacijski proizvodi

Edukacija – Draco hidroizolacijski proizvodi

Edukacija – Draco hidroizolacijski proizvodi

Djelatnici Brodomerkura prilikom posjete tvornici Draco, prisustvovali su prezentiranju hidroizolacijskih proizvoda, te inovacijama/novitetima iz tog područja.

Prezentacija Draco održala se u listopadu 2021. u njihovom pogonu u radnoj zoni Prisike. Prezentaciji su prisustvovali kolege iz nabave i podrške prodaji i veleprodaje, te maloprodaje iz Splita, Šibenika i Knina.

Prezentaciju je držao ing. Oleg Jović koji je tehnička podrška za Draco. Svi prisutni na edukaciji prošli kroz Draco proizvodni pogon i laboratorij iz kojih izlaze svi proizvodi. Na kraju smo imali prezentaciju uz praktični dio. Materija edukacije je bila sastavljena od hidroizolacije podruma, terasa, kupaonica, bazena, ravnih krovova i fasada kao zasebnog sektora hidroizolac.

Uz navedene hidroizolacije prezentirani su i Draco floor sustave koji se najviše koriste u prehrambenoj industriji koja zahtjeva HCCP standarde.

Posjet je bio koristan za sve sudionike edukacije koji će svoje znanje prenijeti krajnjem kupcu ili majstoru, koji proizvod se koristi za što uz obrazloženje, da se ne bi događale pogreške prilikom kupnje i ugradnje Dracovih proizvoda. Praktični dio je obuhvaćao primjenu naučene teorije, uz mogućnost svakog polaznika da isto prenese u praksu. Uz potpunu koncentraciju i pod budnim okom g. Olivera Bašića,voditelja prodaje Draco-a edukacija je završena uz ugodno druženje i konstruktivan razgovor o aktivnim i novim projektima.

Share this post

Odgovori