Brodomerkur – 75 godina s vama – Split 25.11.

Brodomerkur – 75 godina s vama – Split 25.11.

U četvrtak 25. studenog 2021. Brodomerkur je u Splitu proslavio 75 godina postojanja. Brodomerkur je najstarije aktivno hrvatsko trgovačko poduzeće koje ponovno uspješno i pozitivno posluje uz rast preko 20% u 2021. Unatoč Covid pandemiji, uz sve epidemiološke mjere prema uputama stožera CZ održan je treći, završni event proslave 75 godina tvrtke za partnere, prijatelje i zaposlenike tvrtke. Za odličnu feštu u šatoru ispred centra Brodomerkur Dujam pobrinula se uvijek odlična grupa Viva, gost iznenađenja Jole, a program je izvrsno vodila mlada perspektivna voditeljica Anamarija Alebić. U današnje vrijeme ljudi su željni druženja i opuštanja što su u Brodomerkuru prepoznali i na izniman način obilježili „prvih“ 75 godina života. Sigurni smo da je ovo investicija i zalog za uspješnu budućnost Brodomerkura.

Danas u Brodomerkuru radi više od 200 zaposlenika i posluje na 10 lokacija diljem Hrvatske, uz jasan plan razvoja i širenja prodajne mreže i asortimana roba.

Brodomerkur je osnovan 1946. u Splitu kao trgovačko poduzeće za promet građevinskim materijalom i tehničkim robama. Deset godina kasnije Brodomerkur dobiva ime koje nosi i danas. Brodomerkur je specijaliziran za prodaju i distribuciju industrijskih proizvoda, tehničke robe i robe široke potrošnje. Širokim asortimanom roba Brodomerkur se izdvaja kao pouzdan dobavljač u svim fazama izgradnje i uređenja životnih i poslovnih prostora.

Važan segment poslovanja Brodomerkura su investicijski projekti u suradnji sa strateškim partnerima.

Prodajna mrež a Brodomerkura prostire se na području Splita, Knina, Šibenika te novootvorenog prodajno-skladišnog prostora u Rakitju pored Zagreba. Brodomerkur posluje i kroz franšize koje pokrivaju Brač, Imotski, Vrgorac i Metković.

Share this post

Odgovori